Atleten 2017-05-30T08:25:20+01:00

Atleten

“De reis is beter dan de eindbestemming.”

Hoe gaan we aan de slag?

Hoe we aan de slag gaan hangt grotendeels af van je vraag. Vaak leggen we na het eerste contact via de telefoon of mail een eerste kennismakingsgesprek vast. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw vragen en wensen en leren we jou en je sport beter kennen.

Psy4Sport kan de sterktes en werkpunten van jou en je team in kaart brengen aan de hand van een screeningsonderzoek. Testing kan gebeuren op het niveau van de individuele atleet om te komen tot zowel individuele profielen als een teamprofiel. Dit kan bestaan uit vragenlijsten, testen en een sportpsychologisch profiel.

Onze volgende stap omvat een geïndividualiseerd trainingsplan voor jouw noden of een leerplan van één of meerdere groepssessies of workshops. Wij werkten al samen met een divers publiek rond verscheidene thema’s. Indien gewenst verlaten wij ook de gespreksruimte en observeren wij tijdens trainingen of wedstrijden.

Psy4Sport streeft ernaar alle technieken en vaardigheden zo goed mogelijk te laten passen bij de groep of het team waarin je traint of de coach met wie je samenwerkt. Wij geloven immers dat een holistische aanpak de beste resultaten oplevert.

Zoek je nog iets anders? Neem dan zeker een kijkje hieronder in onze Sport Life Planner of contacteer ons met je specifieke wensen.

De Sport Life Planner geeft een overzicht van verschillende mentale aspecten waarbij Psy4Sport je kan helpen.

Aan de slag
Groei naar de top
Topsport
Veerkracht

Bemerk je zelf nog een aspect of kwestie dat niet aan bod komt in onze Sport Life Planner?

Contacteer ons en wij bespreken dit graag verder met jou.